Vragen? 076 - 525 88 72

Risico inspectie & preventie

Programma
Op deze PE-dag Risicomanagement komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Overheid en verzekeraars
- Brandrisico's - Omgevingsfactoren
- Brandrisico's - Bedrijfsvoering
- Verdieping brandrisico's
- Scenario's
- Inbraakrisico's
- Casuïstiek

Bij deze bijeenkomst wordt gebruik gemaakt van aansprekend fotomateriaal en er is ruimte voor interactie en discussie met de andere cursisten en de docent.

Inleiding
Waar moet u precies op letten wanneer u als risicoadviseur door een bedrijf loopt? Op welke punten ontstaan de vervelendste schades? En hoe kunnen deze voorkomen worden? U hoort het tijdens de bijeenkomst Risico inspectie en preventie. Wist u bijvoorbeeld dat de meeste maatregelen een kwestie van organiseren zijn, niet van investeren?

Resultaat
U volgt een interactieve en praktijkgerichte bijeenkomst van 6 uur. In het cursusmateriaal vindt u handige checklists die u als naslagwerk en in de praktijk kunt gebruiken. Gedurende de dag is er ruimte voor interactie en discussie met de andere cursisten en de docent. Na afloop van de bijeenkomst kent u de belangrijkste oorzaken van vervelende schades. U kent de risico’s die daaraan ten grondslag liggen. En u kunt uw relaties helpen met praktische adviezen om deze risico’s te vermijden of verminderen.

Docent
Marcel Büchner, risicodeskundige en mede-eigenaar van AtMetis, laat u voorbeelden zien van situaties waarin niet de juiste voorzorgsmaatregelen genomen zijn. Want ook in op het eerste oog normale situaties, kan iets mis zijn! Zo neemt hij met u de theorie, meest voorkomende oorzaken en praktische preventietips door die u kunt toepassen in uw adviespraktijk. Tijdens deze interactieve kennissessie gaat Marcel voor twee branches nader in op de specifieke risico’s: de bouw en de detailhandel. 

Datum en locatie
De actuele startdatum en locatie kunt u hier terugvinden.