Vragen? 076 - 525 88 72

Cyberrisk

Programma
Op deze PE-dag Risicomanagement komen de volgende onderwerpen aan bod:
- Informatie revolutie
- Verhalen van de frontline
- Cyberstrategie creëert cyberrisico's
- Van beveiliging naar weerbaarheid
- Epiloog: vertrouwen in de digitale wereld

Inleiding
Technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en voegt veel waarde toe aan bedrijven, dit gaat echter niet zonder risico’s gepaard. Ook criminelen hebben technologie omarmt en regelmatig is er in de media te horen van cyber-aanvallen en misbruik van digitale systemen met soms grote schade tot gevolg. In deze cursus delen Roel en Maarten hun ervaringen, inzichten en praktische handvatten: hoe herken je cyber risico’s? Wat zijn de belangrijkste maatregelen? We helpen je passend advies te maken dat bedrijven niet afschrikt maar hen helpt kansen van cyber te zien?

Resultaat

U volgt een interactieve en praktijkgerichte bijeenkomst van 6 uur. Gedurende de dag is er ruimte voor interactie en discussie met de andere cursisten en de docent. Na afloop van de bijeenkomst bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van cyberrisk.

Docent
Roel heeft meer dan 17 jaar ervaring in technologie en management van cyber veiligheid en is verbonden aan Deloitte en het Centre for the Edge. Hij is auteur van het boek “Cyberrisico als kans”.

Datum en locatie
De actuele startdatum en locatie kunt u hier terugvinden.